Puur-opvoeden actief in de week van de opvoeding

‘Samenspelen, samenwerken’, een gratis workshop in Sliedrecht.

Tijdens de Week van de Opvoeding besteden organisaties door het hele land extra aandacht aan het gewone dagelijkse opvoeden.
Op 1 oktober 2018 zal er tijdens Kids & Koffie een workshop door puur-opvoeden worden aangeboden.
De eerste opvoedjaren zijn van ‘levensbelang’ voor kinderen. Ouders en verzorgers zijn van grote invloed op hoe een kindje zich vormt. Die verantwoordelijkheid kan soms zwaar voelen. Het is fijn als je daar niet alleen voor staat. Hoe kunnen we elkaar op een positieve manier ondersteunen in die opvoedtaak?

Tijdens deze workshop leer je spelenderwijs over drie belangrijke punten in het samenwerken met je partner. Kom je ook gezellig mee luisteren of meedoen? Het is van 9.30-11.00 uur in de ruimte op de kinderboerderij in Sliedrecht. Het is een plek waar ouders en verzorgers elkaar kunnen ontmoeten en kinderen kunnen spelen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.